Muğla Datça Deprem / Mugla Nin Datca Ilcesi Aciklarinda 5 2 Buyuklugunde Deprem Ntv / İşte muğla datça depremine ilişkin detaylar, ile afad ve kandilli rasathanesi son depremler muğla 'nın datça ilçesinden gelen son dakika haberine göre korkutan bir deprem meydana geldi.

Muğla Datça Deprem / Mugla Nin Datca Ilcesi Aciklarinda 5 2 Buyuklugunde Deprem Ntv / İşte muğla datça depremine ilişkin detaylar, ile afad ve kandilli rasathanesi son depremler muğla 'nın datça ilçesinden gelen son dakika haberine göre korkutan bir deprem meydana geldi.. Depremin merkez üssünün muğla'nın datça ilçesine 237 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Afad verilerine göre, saat 22.26'da olan deprem, 3.9 büyüklüğünde ve yerin 6.23 kilometre derinliğinde meydana geldi. Saat 14.41'de meydana gelen deprem, yerin 7.07 km altında gerçekleşti. Son depremler ile ilgili verilere göre muğla'nın datça ilçesi açıklarında şiddetli bir deprem meydana geldi. Saat 09.55'te meydana gelen depremin saat 09.55'te meydana gelen depremin büyüklüğü 3,9 olarak açıklandı.

Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afad'ın internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre sarsıntı, saat 08.09'da ve 7. Datça'da gece boyunca en büyüğü 4.2 olmak üzere peş peşe sarsıntılar meydana geldi.

Son Depremler Mugla Datca Da Korkutan Deprem Guncel Haberleri
Son Depremler Mugla Datca Da Korkutan Deprem Guncel Haberleri from i12.haber7.net
Muğla'da dün akşam 23.05 sıralarında 4.5 büyüklüğünde ve ardından 3.5, 3.6 ve 4.2 büyüklüğünde depremler meydana gelmişti. Muğla datça deprem şiddeti kaç afad açıklamasına göre saat 23.17' de merkez üssü muğla'nın datça ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre muğla'nın datça ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.7 olarak duyurdu. Afad, 22.57'de yaşanan bu depremin ardından saat 23.17'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini duyurdu. Afad'ın internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre sarsıntı, saat 08.09'da ve 7. Depremin merkez üssünün muğla'nın datça ilçesine 237 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Muğla'nın datça ilçesinde art arda gelen depremlere bir yenisi daha eklendi. Ege denizi girit adası açıklarında 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, muğla'ya bağlı datça açıklarında deprem meydana geldiğini duyurdu. Datça'da gece boyunca en büyüğü 4.2 olmak üzere peş peşe sarsıntılar meydana geldi. Depremin saat 03.44'te 3.9 büyüklüğünde kaydedildiğine yer verilen açıklamada, depremin 12.75 kilometre. Muğla'nın datça açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte muğla datça depremine ilişkin detaylar, ile afad ve kandilli rasathanesi son depremler muğla 'nın datça ilçesinden gelen son dakika haberine göre korkutan bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nin muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada, muğla datça açıklarındaki depremin 4 büyüklüğünde olduğu belirtildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad internet sitesinde yer alan bilgiye göre, muğla'nın datça ilçesinden yaklaşık 158.

Ege denizi girit adası açıklarında 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad internet sitesinde yer alan bilgiye göre, muğla'nın datça ilçesinden yaklaşık 158. Depremin saat 03.44'te 3.9 büyüklüğünde kaydedildiğine yer verilen açıklamada, depremin 12.75 kilometre. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor.

Mugla Da Deprem Ucgeni Mugla Gazetesi Gunluk Siyasi Bagimsiz Gazete
Mugla Da Deprem Ucgeni Mugla Gazetesi Gunluk Siyasi Bagimsiz Gazete from www.muglagazetesi.com.tr
Afad'ın verdiği bilgiye göre saat 23.28'de ege denizi'nde 5,1 şiddetinde bir i̇çişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı, muğla'nın datça ilçesi açıklarında. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem kentte hafif şekilde hissedildi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 14.41'de meydana gelen deprem, yerin 7.07 km altında gerçekleşti. Afad verilerine göre, saat 22.26'da olan deprem, 3.9 büyüklüğünde ve yerin 6.23 kilometre derinliğinde meydana geldi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre ege denizi'nde gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.2 olarak kaydedildi.

Afad'ın son deprem verilerine göre saat 14.30'da meydana gelen depremin şiddeti 4.9.

Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem kentte hafif şekilde hissedildi. Depremin merkez üssünün muğla'nın datça ilçesine 237 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Afet ve acil durum deniz yüzeyinin 14 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün muğla'nın datça ilçesine 122. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında salı gecesi meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem, özellikle bodrum, marmaris, datça ile yunan adalarında şiddetli bir biçimde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Ege denizi'nin muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü ege denizinde muğla datça açıkları olan 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nin muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre muğla'nın datça ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saat 03.44'te 3.9 büyüklüğünde kaydedildiğine yer verilen açıklamada, depremin 12.75 kilometre. Muğla'nın datça açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Afad'ın son deprem verilerine göre saat 14.30'da meydana gelen depremin şiddeti 4.9.

Saat 14.41'de meydana gelen deprem, yerin 7.07 km altında gerçekleşti. Depremin merkez üssünün muğla'nın datça ilçesine 237 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Depremin saat 03.44'te 3.9 büyüklüğünde kaydedildiğine yer verilen açıklamada, depremin 12.75 kilometre. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla datça açıklarında bir deprem meydana geldiği açıklandı.

Mugla Datca Aciklarinda 4 0 Buyuklugunde Deprem Afad Acikladi
Mugla Datca Aciklarinda 4 0 Buyuklugunde Deprem Afad Acikladi from www.anadolugazetesi.com.tr
Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad, 22.57'de yaşanan bu depremin ardından saat 23.17'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre sarsıntı. Afet ve acil durum deniz yüzeyinin 14 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün muğla'nın datça ilçesine 122. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremler ile ilgili verilere göre muğla'nın datça ilçesi açıklarında şiddetli bir deprem meydana geldi. Muğla datça deprem şiddeti kaç afad açıklamasına göre saat 23.17' de merkez üssü muğla'nın datça ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, saat 22.26'da olan deprem, 3.9 büyüklüğünde ve yerin 6.23 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında salı gecesi meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem, özellikle bodrum, marmaris, datça ile yunan adalarında şiddetli bir biçimde hissedildi.

Saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Saat 14.41'de meydana gelen deprem, yerin 7.07 km altında gerçekleşti. Afad verilerine göre, saat 22.26'da olan deprem, 3.9 büyüklüğünde ve yerin 6.23 kilometre derinliğinde meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saat 03.44'te 3.9 büyüklüğünde kaydedildiğine yer verilen açıklamada, depremin 12.75 kilometre. Saat 09.55'te meydana gelen depremin saat 09.55'te meydana gelen depremin büyüklüğü 3,9 olarak açıklandı. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. Afad, 22.57'de yaşanan bu depremin ardından saat 23.17'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini duyurdu. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 09.05'te 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında salı gecesi meydana gelen 51 büyüklüğündeki deprem, özellikle bodrum, marmaris, datça ile yunan adalarında şiddetli bir biçimde hissedildi datça deprem. Ege denizi'nin muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook